The Community Center in La Jolla, CA, features a performing arts theater, childcare center, Olympic pool, gymnasium and a senior activity center. Wimmer Yamada and Caughey provided landscape design for the entire facility.

Specifics:

  • Main entry garden includes sculpture and water feature framed by Holocaust Memorial Wall panel. The wall lists names of survivors who live in San Diego and names of more than 700 victims who have family ties in San Diego.
  • Children’s day care center provides age-appropriate play structures and areas for multiple active and passive activities including group reading and educational games.
  • Landscape design included use of several mature Canary Island trees relocated from an adjacent office campus.

La Jolla, CA
1997
Lawrence Family Jewish Community Center
Lawrence Family Jewish Community Center
<

Lawrence Family Jewish Community Center

>